Nieuw initiatief: Speciaalzaken Vinder

Word-vindbaar heeft een nieuw initiatief gelanceerd: Speciaalzaken Vinder. Dit platform is gemaakt met Ianusweb. Met dit idee liepen we al langer rond en in augustus hebben we hier serieus werk van gemaakt. Het is een site die zich richt op speciaalzaken in allerhande branches.  Van smeedwerk tot exclusieve audio en van ruiterkleding tot veranda’s.

Ruwweg alles in en om het huis wat het leven leuker maakt. Het platform is bedoeld voor bedrijven die zelf al een website of webshop hebben, alsmede bedrijven die dat nog niet hebben. Ideaal dus om toch klandizie te krijgen via online kanalen als er nog geen website is.  Hier in grote lijnen de voornaamste kenmerken:

  • Per pagina vermelden we maximaal 3 bedrijven/aanbieders. Om het zo exclusief te houden en voor consumenten overzichtelijk.
  • Vergoeding op basis van klikken en/of vergoedingen. Het vergoedingsmodel is gebaseerd op prestatie. U betaalt dus pas als er een actie in de vorm van klikken naar uw site of als er een contactaanvraag wordt gedaan. Laatstgenoemde bieden we in principe voor een aantal branches. Als u echter een mooie give-away zoals brochure heeft is dit zeker bespreekbaar.
  • Kwalitatief hoogwaardig bezoek tegen lage kosten. Het bezoek komt binnen via onbetaalde vindbaarheid en is gericht op zoek. U komt dus in beeld bij potentiële klanten. Bovendien tegen scherpe prijzen.
  • Ook voor lokale bedrijven interessant. Heeft u vooral klanten uit een bepaalde regio? Bijvoorbeeld als u in West-Brabant bent gevestigd en vooral klanten uit die regio heeft? Ook dan kunt u meedoen. Zelfs op plaats niveau, wat interessant kan zijn voor de grotere steden zoals Amsterdam en Rotterdam.
  • U kunt opzeggen wanneer u wilt. U kunt dus stoppen met het programma wanneer u wenst.

Heeft u interesse om mee te doen of wilt u meer weten? Bel of op me dan op 06-1238-6283 of mail naar contact@word-vindbaar.nl