Pakketten

U kunt bij ons terecht voor losse diensten en projecten zoals website bouw.  Ook kunt u uiteraard bij ons terecht indien u voor een langere periode en structureel aan de verhoging van de vindbaarheid wilt werken. Zeker als naast de onbetaalde vindbaarheid ook intensief gebruik wordt gemaakt van andere bronnen zoals Google Ads (Adwords) of Facebook.

Veel bedrijven hebben daarom behoefte aan een structurele vinger aan de pols. Zij willen de online marketing uitbesteden of ondersteuning daarbij. In die gevallen bieden we een pakket aan op basis van de wensen en behoeften. Bij ons dus geen standaard pakket, maar een aanbod op maat.

Wij kunnen u zelfs compleet ontzorgen indien gewenst. Denk bijvoorbeeld aan het volledige beheer van een webshop of website. Ook kunnen we als een sparring partner en coach samen met u werken aan de vindbaarheid en online succes. Of de site periodiek monitoren qua vindbaarheid en op basis daarvan advies geven. Het is maar net wat u wenst en wat uw budget is. We doen deze periodieke ondersteuning al vanaf € 75 per maand ter illustratie.

Dus of u nu een financieel adviseur bent die zelf achter de knoppen wil zitten met 200 bezoekers per maand. Of een winkel met 10 man personeel met een druk bezochte webshop met veel productgroepen. Wij kunnen u helpen online te scoren.

Op basis van uw wensen kunnen we een passende aanbieding maken. We komen graag bij u op bezoek om uw wensen te inventariseren en een passend voorstel te doen. Interesse? Bel dan 024-7440090 of mail naar contact@word.vindbaar.nl

Ook kunt u onderstaande formulier invullen. We nemen z.s.m. contact op met u.