Over ons

Word vindbaar op Google en scoor online!Word-vindbaar is in januari 2015 opgericht door Vincent Thelosen. Na jaren als online marketeer bij grote gerenommeerde bedrijven zoals Polis Direct, De Lage Landen/Freo en HoutBrox gewerkt te hebben besloot ik de stap te maken om voor mezelf te beginnen.

Dit was iets, wat ik sinds 2008 al in mijn hoofd had zitten. In eerste instantie had ik het idee om als expert vooral interimwerk te gaan doen voor soortgelijke bedrijven als waar ik hiervoor heb gewerkt. Maar die gedachte heb ik de laatste jaren bijgesteld, omdat ik in mijn eigen kring merkte dat steeds meer kleine ondernemers een eigen site hadden of zelfs een webshop startten. Daarbij kwamen vaak de volgende zaken naar voren: 

 1. Mijn site is niet goed vindbaar op Google. Maar ja dat is voor ons geen haalbare kaart, want dat kost veel geld en is ingewikkeld.
 2. We hebben wel een site, maar die doen we erbij want we hebben een normale winkel dus het is niet belangrijk.
 3. We hebben geen flauw idee wat bezoekers van onze site vinden, laat staan hoeveel bezoekers erop komen.
 4. Ja we hebben een jongen die voor ons de website bouwt en regelt, dus het zal wel goed zijn.

Dit zette mij aan het denken, want ondernemers hebben geen idee dat er voor hun nog een wereld te winnen valt op online gebied. Hier mijn antwoorden per bovenstaande opmerkingen:

 1. Dat hoeft zeker niet duur of ingewikkeld te zijn. Het gaat vooral om een stukje bewustwording dat u als ondernemer moet krijgen om beter vindbaar te worden in Google. Ook uw webmaster kan hier wellicht van leren, omdat deze niet altijd met een ‘vindbaarheidsbril’ naar de site kijkt. En voor de kosten hoeft u het niet te laten. Zo bieden we al een gratis SEO check aan, zodat u weet waar u staat voor wat betreft een optimale vindbaarheid in Google, en vooral dat u weet wat er nog moet gebeuren. Klik op gratis SEO scan voor deze check.
 2. Dit is een grote misvatting. Consumenten oriënteren zich namelijk steeds vaker online, als ze regionaal iets willen aanschaffen. Het is voor u als regionale ondernemer dus ook meer en meer van groot belang, dat u zo goed mogelijk vindbaar bent op Google, want anders mist u de boot. Zo simpel is het.
 3. Veel ondernemers zijn online blind, omdat ze geen inzicht hebben in de kerncijfers. Net als een normale zaak wilt u toch ook weten hoeveel bezoekers daar bijvoorbeeld komen, hoe ze de site beleven en bovenal of ze willen kopen? Word-vindbaar kan voor u regelen dat dat inzicht er wel komt, zodat uw site ook de aandacht krijgt die het verdiend. Zie  Google Analytics gebruiken  voor meer info.
 4. Veel webmasters weten waar ze op moeten letten voor wat betreft de techniek als het gaat om een goede vindbaarheid. De inhoud en andere niet-technische zaken is echter andere koek, omdat dat doorgaans niet hun vakgebied is. Word-vindbaar kan ten eerste toetsen of de techniek inderdaad wel optimaal is afgesteld op een zo goed mogelijke vindbaarheid, en u helpen met de andere twee elementen die van belang zijn.

Bovendien vinden we het erg leuk om voor kleinere bedrijven aan de slag te gaan, zeker ook omdat we van grote toegevoegde waarde kunnen zijn zoals bij referenties te lezen valt. Als ‘online missionaris’ zie ik hier zelf ook nog veel mooie uitdagingen, en ik heb er dan ook veel zin om voor u aan de slag te gaan!

Kernwaarden: persoonlijk, prestatiegericht en professioneel

Word-vindbaar handelt vanuit deze drie kernwaarden, die hier worden toegelicht

 • Persoonlijk: het is van groot belang, dat het advies persoonlijk en pragmatisch van aard is en er een goede, mondelinge communicatie is met de klant. Ik geloof sterk in dialoog en inleving, omdat zodoende uw wensen zo goed mogelijk in kaart zijn gebracht, en het uiteindelijke advies ook zo goed mogelijk bij u overkomt.
 • Prestatiegericht: het geld dat u in online stopt, moet renderen. Zo simpel is het, rendement telt. Vanuit deze focus help ik u online te scoren. Vindbaar worden in Google is daarbij een deel van het verhaal. Het draait er uiteindelijk om dat u online als volwaardige bron kunt inzetten voor het realiseren van uw doelstellingen.
 • Professioneel: we hebben jarenlange ervaring als (online) marketeer, en in die hoedanigheid enorm veel kennis, kunde en ervaring opgebouwd voor wat betreft online marketing. We kennen het klappen van de zweep, en onze expertise willen we graag inzetten om u als ondernemer ook online te laten scoren.

Klik op diensten voor een totaal overzicht van hetgeen we kunnen bieden. Interessse? Neem dan contact op of bel  024-7440090.