• Home
  • WordPress webshop laten bouwen

WordPress webshop laten bouwen

Wilt u een WordPress webshop laten bouwen? Dat is ten eerste een goede keuze!  Woocommerce, zoals deze WordPress e-commerce variant heet, is namelijk gebruiksvriendelijk, technisch state of art en optimaal gericht op een zo goed mogelijke vindbaarheid. Zie voor meer info de voordelen van WordPress websites.

Daarom bouwen wij webshops in WordPress. Word-vindbaar werkt  daartoe samen met een specialist op dit gebied, te weten met WordPress expert Thomas Vink.

Hij verzorgt de techniek, waar Word-vindbaar voor de inhoud en het meten voor rekening neemt. De inhoud en techniek zijn de zogenaamde on page componenten die bij elkaar voor ongeveer twee derde de vindbaarheid bepalen. de derde factor is link building, die los staat van de bouw omdat het hier om externe, verwijzende links gaat.

Zodoende is een WordPress webshop die door ons opgeleverd wordt van meet af aan goed vindbaar. We bouwen dus niet zomaar een webshop, maar een webshop waar een visie achter zit!

Referenties

Webshops die we recent hebben gemaakt zijn:

Qacousticsstore.nl: webshop gespecialiseerd in het Engelse luidspreker topmerk Q Acoustics.

Maairobots.nl: webshop met installatieservice, waar maairobots van verschillende gerenommeerde merken als Honda Miimo, Viking Imow en Wiper worden verkocht.

Goed èn voordelig

Verder zijn onze tarieven gunstig. Zo kunt u een WordPress webshop al voor € 1749 ex BTW bij ons krijgen, al naar gelang het aantal items en uw specifieke wensen. Interesse of meer weten? Bel ons dan op 024-7440090, of vul hieronder uw contactgegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht