• Home
  • WordPress webshop laten bouwen

WordPress webshop laten bouwen

Wilt u een WordPress webshop laten bouwen? Dat is ten eerste een goede keuze!  Woocommerce, zoals deze WordPress e-commerce variant heet, is namelijk gebruiksvriendelijk, technisch state of art en optimaal gericht op een zo goed mogelijke vindbaarheid. Zie voor meer info de voordelen van WordPress websites.

Daarom bouwen wij webshops in WordPress. Word-vindbaar werkt  daartoe samen met een specialist op dit gebied, te weten met Eric Coenders van Ianusweb uit Nijmegen.

Hij verzorgt de techniek, waar Word-vindbaar voor de inhoud en het meten voor rekening neemt. Waaronder ook desgewenst het vullen van de productpagina’s. We leveren dus geen lege winkel op, maar als digitale vakkenvuller zorgen we er ook voor dat de shop meteen gevuld is. Dit is naast het vindbaar maken een van onze specialismen. En het kan u heel veel tijd besparen.

Zodoende is een WordPress webshop die door ons opgeleverd wordt van meet af aan ook goed vindbaar en compleet ingericht. We bouwen dus niet zomaar een webshop, maar een webshop waar een visie achter zit!

Referenties

Hieronder een aantal voorbeelden van webshops die we recent opgeleverd hebben:

Yourfloor.nl

Ecoportaal.nl

Max Skincare

Bijzondere aan deze webshops is overigens, dat ze in feite (deels) digitale showrooms zijn. Het zijn webshops zonder betaalmogelijkheid. Ook dat is dus mogelijk binnen Woocommerce. Ideaal als u bijvoorbeeld duurdere producten verkoopt en die alleen online wilt tonen in een digitale etalage.

Verhuizen van Magento naar Woocommerce? Wij regelen het voor u!

Ook kunnen we een bestaande webshop in een ander CMS verhuizen naar een nieuwe webshop in Woocommerce. Denk dan vooral aan Magento, Mijn Webwinkel of Joomla. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het exporteren van productgegevens en andere content uit deze systemen. Om ze vervolgens te importeren in WordPress.

Goed èn voordelig

Verder zijn onze tarieven gunstig. Zo kunt u een WordPress webshop al voor rond de € 1700 exclusief  BTW bij ons krijgen, al naar gelang het aantal items en uw specifieke wensen. Interesse of meer weten? Bel ons dan op 024-7440090, of vul hieronder uw contactgegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.