• Home
  • Tekst schrijven website

Tekst schrijven website

Tekst schrijven website: veel ondernemers weten dat het belangrijk is om goed vindbaar te worden. Maar hoe is vers twee. Geen nood, want tekst schrijven websites is een van de specialiteiten van word-vindbaar. We schrijven teksten waarmee uw doelgroep zo goed mogelijk bereikt en ‘beraakt’ wordt. Op basis van een zoekwoorden analyse achterhalen we allereerst, wat de beste zoektermen zijn waar de pijlen op gericht moeten worden.

Als de beste key words achterhaald zijn gaan we aan het tekst schrijven voor uw website. We schrijven voldoende wervende tekst die volledig gericht is op een zo hoog mogelijke vindbaarheid in Google. Overigens schrijven we de teksten vaak samen met onze opdrachtgevers. Door dit samenspel ontstaan doorgaans de sterkste teksten.

Word-vindbaar doet dit vooral voor ZZPers en kleinere bedrijven uit alle beroepsgroepen: we hebben teksten/content geschreven voor o.a. psychologen, kinderdagverblijven, garages, cateraars, kledingwinkels, accountants en grondverzet bedrijven. En zelfs voor web bouwers, wat wel aangeeft dat wij niet de eerste de beste zijn.

Tekst schrijven voor uw website hoeft overigens niet duur te zijn: voor een pagina van rond de 300 woorden rekenen we € 55 ex BTW.

Heeft u interesse? Bel ons dan op 024-744-0090 mail naar contact@word-vindbaar.nl of vul onderstaand formulier in.