• Home
  • Zoekwoorden analyse

Zoekwoorden analyse

Wilt u een zoekwoorden analyse laten doen, om zo te achterhalen wat de beste zoekwoordzoekwoorden analyseen en zoektermen zijn? Dat heeft u het begrepen, want een zoekwoorden analyse is de basis voor een optimale vindbaarheid, en moet leidend zijn v.w.b. de invulling en structuur van uw site, of dit nu een nieuwe of bestaande website is. Zodoende kunt u uw doelgroep(en) zo goed mogelijk online bereiken en ‘beraken’.

Word-vindbaar is daarom gespecialiseerd in zoekwoorden analyse. Via deze analyse krijgt u naast het maandelijks zoekvolume ook een indicatie van de concurrentiedruk, zodat het daarmee ook meteen een klein marktonderzoek is. Wij kruipen in de huid van uw doelgroep en achterhalen zo op welke zoektermen het meest interessant zijn om op te focussen. En zo’n zoekwoorden analyse hoeft de kop niet te kosten:  deze doen we namelijk al vanaf € 50!

Neem met ons contact op als u een zoekwoorden analyse uit wilt laten voeren, of als u vragen daarover heeft. Mail dan naar contact@word-vindbaar.nl of bel ons op 024-7440090.

Mocht u daarnaast weten waar u nu qua vindbaarheid staat met uw site? Vraag dan tevens de gratis vindbaarheid scan aan. Deze vertelt u helder en bondig wat er moet gebeuren om de vindbaarheid in Google te optimaliseren.

Tot slot hebben we nog een interessant artikel geschreven over zoekwoorden onderzoek.