• Home
  • Website laten bouwen

Website laten bouwen

Wilt u een mooie website, die ook nog eens goed vindbaar is? Welkom bij Word-vindbaar! Zie onderaan deze pagina een selectie van websites die we hebben gebouwd, samen met onze technische  en design partners.  In onze optiek moet een website voldoen aan de volgende criteria:

  • Veilig
  • Stabiel
  • Flexibel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gericht op een goede vindbaarheid
  • Onafhankelijkheid gegarandeerd

U moet dus zelf achter de knoppen kunnen zitten als u dat wenst. En de zekerheid hebben dat de website veilig, mobiel vriendelijk en stabiel is.  En de site moet in eigen beheer zijn, zodat u de eigenaar bent en blijft, zonder met handen en voet gebonden te zijn.

Wij werken dan ook  met WordPress. Een zogenaamd open source CMS dat aan alle bovenstaande criteria voldoet. Dit CMS volstaat doorgaans voor de meeste ZZPers en MKBers waar wij voor werken. Ook als er een webshop gewenst is.

Tijdens de bouw vinden we persoonlijk contact met u van groot belang. Zodat uw wensen ook zo goed mogelijk vertaald worden. Waar wij ons verder in onderscheiden is het gegeven, dat wij een website laten bouwen op basis van een zoekwoorden analyse. Dit is de fundering, tezamen met goede techniek. Veel bedrijven baseren de inhoud van hun website nog altijd op eigen inzichten. Ze gaan er aan voorbij hoe hun doelgroep zoekt. Dat kan betekenen dat belangrijke zoektermen niet of onvoldoende te vinden zijn op de website. Optimaal bereiken en ‘beraken’ van de doelgroep is er dan niet bij. Wij draaien het dus om: wij focussen vooral op degenen die de website moeten weten te vinden en te waarderen. En maken van zoekers bezoekers!

Word-vindbaar ziet zichzelf een digitaal bouwbedrijf: wij zetten voor u een website neer die voor wat betreft alle criteria staat als een huis. En waar u jaren plezier van zult hebben. Na de oplevering geven we u de sleutels, zodat u de eigenaar bent en niet met ons getrouwd bent!

Interesse of meer weten? Bel dan 024-744-0090, mail contact@word-vindbaar.nl of vul onderstaand contactformulier in.

 

Referenties website laten bouwen

Hieronder vindt u nog meer websites die wij de afgelopen jaren hebben gebouwd voor klanten in de wijde regio. We bouwen vooral voor MKB bedrijven in de kring Nijmegen, Oss, Den Bosch, Helmond, Land van Cuijk en Noord-Limburg.  Zodat u een tastbaar beeld heeft van wat wij in huis hebben en wat wij voor u kunnen betekenen!

referentie website bouw wordpress
Grondwerk Malden Verhoeven
site aannemer mook
website laten bouwen nijmegen regio
Grondwerk Malden Verhoeven
B & B Overasselt Agnetenhoeve
webshop ecoportaal gemert
site hypotheken en verzekeringen nijmegen regio
Versteegden Erp trailerverhuur
vloerenzaak malden nijmegen site