• Home
  • Google Analytics WordPress

Google Analytics WordPress

Google Analytics WordPres installeren? Dan heeft u het begrepen. Want een website zonder een goed meetinstrument is als een auto zonder dashboard. Als ondernemer wilt of moet u weten wat de prestaties van uw website zijn. Althans, dat is onze visie als online marketing bureau.

We kunnen u dus helpen met het installeren van  Google Analytics in WordPress. Dat kan tegenwoordig eenvoudig via plugins van o.a. Yoast. Dat is echter minder spannend. Het gaat erom wat er met de informatie wordt gedaan die Google Analytics oplevert. En wat de kwaliteit van die gegevens is. Word-vindbaar kan u helpen met het analyseren van deze waardevolle informatie. En u vertellen wat er moet gebeuren om op basis van deze inzichten de vindbaarheid en usability van uw WordPress website te verhogen.  Lees meer op nut van Google Analytics. Ook de installatie van de search console/webmaster tool kunnen wij verzorgen. Deze andere Google SEO tool sluit perfect aan op Google Analytics. Lees meer op webmaster tool/search console instellen voor meer informatie.

Meer weten over Google Analytics WordPres? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons: 024-7440090 of mail ons op contact@word-vindbaar.nl. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Binnen een werkdag nemen we dan contact op met u.

    Uw naam (optioneel)

    Uw email

    Naam website