• Home
  • Online marketing Nijmegen e.o.

Online marketing Nijmegen e.o.

Online marketing Nijmegen en omgeving, dat is waar Word-vindbaar specialist in is. We helpen MKBers en ZZPers in de regio Nijmegen zo goed mogelijk vindbaar worden in Google. We zijn zelf namelijk gevestigd in Overasselt.

Een zo hoog mogelijke vindbaarheid kan via onbetaalde zoekresultaten en adverteren in Google. We starten altijd met een gratis vindbaarheid scan. Zodoende wordt duidelijk waar de verbeterpunten zitten en wat er dus moet gebeuren om beter vindbaar te worden. Ons uitgangspunt is dat we eerst de online tent op orde willen hebben om het maar eens populair te zeggen. Daarna kan doorgepakt worden en adverteren in Google Adwords ingezet worden.

Ook bouw nieuwe websites en webshops in WordPress doen we, of  we ‘renoveren’ deze als deze rammelen qua vindbaarheid. Want dat komen we regelmatig tegen: visueel mooie sites die gemaakt zijn door designers, maar waar geen SEO specialist bij betrokken is. Het resultaat is een mooie site die slecht vindbaar is, wat dus niet opschiet en u natuurlijk niet wilt.

Tevens helpen we u met de uitrol van social media in een later stadium. De focus ligt echter altijd eerst op een optimale vindbaarheid in Google.

Voor online marketing Nijmegen zijn wij dus het adres, zeker als u MKBer of ZZPer bent, want onze tarieven zijn erg gunstig. Zo kunt u bij ons al voor een zoekwoorden analyse terecht vanaf € 49,95! Heet u interesse? Bel ons dan op 024-7440090, mail naar contact@word-vindbaar.nl of vul hieronder uw gegevens en vraag in. We nemen dan binnen een werkdag contact met u op.