• Home
  • Online marketing Wijchen

Online marketing Wijchen

Zoekt u een bureau voor online marketing Wijchen? Dan bent u hier aan het juiste adres, omdat wij in Overasselt gevestigd zijn. En in die hoedanigheid ook klanten in Wijchen en de omliggende kerkdorpen hebben. Zoals Bergharen en Balgoy.

Zie referenties online marketing  voor een selectie van regionale ondernemers u al voorgegaan zijn.

Als online marketing bureau in de regio Wijchen leveren wij vooral de volgende diensten:

Onze klanten zijn vooral ondernemers uit de regio Nijmegen, Oost-Brabant en Noord-Limburg. En actief in diverse branches: van loopbaancoach tot loonbedrijf. Wij helpen bedrijven om beter vindbaar te worden, om zo dus online te scoren. Of u nu aanvragen of contact wilt met een prospect of direct online verkopen via een webshop in Nederland of Duitsland.

Doe de gratis vindbaarheid scan!

Wilt u ook serieus werk maken van uw website of webshop? Start vandaag nog en vraag onze gratis vindbaarheid scan aan. Dan weet u snel waar u staat en vooral wat er nog moet gebeuren om online te scoren. Deze kunt u ook hieronder aanvragen via het formulier.

U kunt ook gewoon direct contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. Mail of bel ons dan op 024-7440090 of via contact@word-vindbaar.nl Of vul het contactformulier hiernaast in.

Aanvraag gratis vindbaarheid scan

De netto omzet is gestegen tot nu toe met 26 % en het jaar is nog niet ten einde. Dit wilde ik toch even zeggen tegen jullie dat het wel vruchten gaat afwerpen zoals wij nu bezig zijn.

Erik Bruins

Eigenaar, Wijnhandel Online en Horecawerkschoenen.nl

Wij zijn erg blij met Vincent, een prachtige website voor ons gemaakt die goed wordt bezocht. Ook staat Vincent altijd klaar met goede tips om vindbaarheid en vernieuwingen te optimaliseren. En goede ondersteuning door dit bedrijf! Top service, top bedrijf!

 

Hetty en Carlo van Ravenstein

Eigenaren, Ecoportaal Pelletkachels & Airco's Gemert

Sinds 2015 hebben wij Vincent in de arm genomen. Vruchten werpen zich af. Wij krijgen meer aanvragen voor onze cateringdiensten! Vincent is op de eerste plaats en leuke man die zeer betrokken is bij je bedrijf. Verder heeft hij  resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staan en maakt daar van te voren meetbare afspraken over. Regelmatig monitoren we wat er al goed gaat en wat nog niet zodat we kunnen bijsturen en de campagne optimaal gaat verlopen. Vincent bereidt de afspraken goed voor en maakt hiervan rapportages. Een echte aanrader om meer omzet te creëren!!

Irma Hermanussen

Eigenaresse , Catering Hermanussen Cuijk/Overasselt

Ik ben super blij dat ik Vincent heb ingezet voor een zoekwoordenanalyse en mijn Adwords campagne. Vincent is vriendelijk, duidelijk, realistisch, denkt mee, legt de soms lastige problematiek helder uit voor de leek en toont initiatief. Doet graag iets extra’s voor je zonder daar gelijk kosten voor te rekenen. Enorm servicegericht, doelgericht en reageert snel op mail en telefoon. En niet onbelangrijk: mijn omzet stijgt! Kortom: voor mij een topper!

Femke Derksen

Eigenaresse, Femke Derksen Coaching Malden

Mijn website was nergens zichtbaar op internet. Na wat zoeken op internet kwam ik bij word-vindbaar. Hier kreeg ik een heel uitgebreid rapport van toegestuurd met de fouten die in mijn website zaten. Vervolgens heb ik een aantal maal contact met Vincent Thelosen gehad. Het advies van onder andere Vincent Thelosen was om mijn website opnieuw in WordPress te maken. Dit heb ik na wat wikken en wegen gedaan. Daarbij kon ik Vincent ten alle tijden bellen en hielp hij mij op het moment dat het niet lukte. Binnen 3 weken had ik mijn website helemaal gereed! Wat ik erg prettig vind aan word-vindbaar is dat ze heel erg veel hulp bieden zonder bijkomende kosten….Daarnaast zijn de eventuele kosten gemakkelijk te overzien. Echt een top bedrijf en ik zou het zeker aanbevelen!

Jacqueline van Laake

Eigenaresse, InterieurDesignAdvies.nl Hernen

De gratis vindbaarheidsscan geeft een goede indruk over hoe je website het nu doet ten opzichte van de concurrent; essentieel om te weten als je meer bezoekers wilt. Bovendien heeft Vincent me gebeld om dit toe te lichten, geheel vrijblijvend. Samen hebben we besproken wat ik zelf kan doen en wat hij voor me kan doen. Aan de hand van de zoekwoordenanalyse, weet ik nu welke worden ik nu kan gebruiken in mijn blogs om beter vindbaar te zijn.

 

Janna Koopman

Eigenaresse, PDS Coaching Haarlem

Bij Polis Direct heeft Vincent diverse projecten met succes afgerond. Een van deze projecten is het realiseren van “Mijn Polis Direct” geweest. Zowel het ICT- als het marketing aspect is een succes geworden. Voorbeeld van andere projecten die hij als project coördinator heeft gerealiseerd zijn het in de markt zetten van de digitale polis (Polis Direct was de eerste) en het realiseren de online verkoop van verzekeringen

Rémi Viellevoye

Directeur, Bovemij Finance

Heel tevreden zijn wij met onze nieuwe website. De website is erg handig in gebruik en makkelijk aan te passen. De website is nu ook goed leesbaar op tablet en smartphone. Daarnaar zijn we beter vindbaar geworden op internet, hierdoor hebben enkele klanten ons al snel gevonden. Beiden denken goed mee en er was al snel resultaat. Kortom een aanrader om met hen te werken.

Wendy Broekman

Arts Elektro

De inzet van Adwords heeft voor een aanzienlijke stijging gezorgd van het aantal leads. Het is voor ons daarmee een waardevolle bron om in contact te komen met potentiële klanten op de Nederlandse markt.

Rob Raijmakers

Eigenaar, Raijmakers Agro Powerdosing & Raijmakers Industrie Mierlo

Verschillende bedrijven gebeld en gemaild. Reacties waren kortzichtig en commercieel. Toen kwam ik uit bij Word-vindbaar en dus Vincent. Vanaf het eerste moment: persoonlijk, eerlijk, zakelijk maar normaal. Fatsoenlijk telefonisch contact zonder direct te roepen dit kost dat en dat kost dit. Vragen of advies nodig…? Bellen, appen en het wordt geregeld en altijd antwoord terug. Communicatie erg goed.

Mike van Wessel

Eigenaar, Van Wessel Glazenwasser Barneveld

Sinds kort werk ik samen met Vincent. Ik ben zeer tevreden. Vincent heeft o.a. voor de rijschool een Adwords campagne opgezet. Gisteren de eerste lead met trots kunnen verzilveren.

Tom Luijten

Eigenaar, Rijschool Leswereld Malden

De samenwerking met Word-Vindbaar is goed verlopen . Vincent is erg enthousiast en legt je de kneepjes van het SEO vak goed uit. Hierdoor word je niet alleen zelf beter, maar het komt ook de samenwerking ten goede. Voor ons is het erg belangrijk dat iedere partij waarmee we samenwerken begrijpt dat de klant écht de koning is. Bij Word-Vindbaar is dit absoluut het geval en dat merk je aan alles.”

Ivo Ijsseldijk

Eigenaar, LED Stripkoning Den Bosch

Eindelijk iemand die de vinger op de zere plek kan leggen wat de vindbaarheid via internet betreft, alles en iedereen heeft (vooral als je er niet mee op hoogte bent hoe het werkt) het beste met je voor, maar ondertussen werkt het voor geen meter, totdat Vincent Thelosen er een onderzoek op los liet, en ziedaar hij haalde de knelpunten er snel uit, daarna offerte gemaakt om de problemen op te lossen, alles in begrijpelijke taal uitgelegd hoe het werkt, en eindelijk kan onze website scoren wat vindbaarheid betreft, wij zijn tot nu tot nu toe heel tevreden over de zoek resultaten, daarom dank aan Vincent Thelosen.

Paul van der Vaart Sr.

Eigenaar, Autobedrijf Van der Vaart

Ik wil je even laten weten dat ik nu de resultaten van je werk zie, want nu vindt men tenminste mijn site. Dankjewel! Zie voor meer info La Martinerie, Lavenay Loire Frankrijk

John Backbier

Eigenaar woning in Frankrijk die te koop staat, La Martinerie