• Home
  • Website vindbaar maken

Website vindbaar maken

Een website vindbaar maken is een vak apart. Veel bedrijven laten een website bouwen, om na oplevering er achter te komen dat gevonden worden op Google echter tegenvalt. Het beste is dan ook, voor de bouw van de website of webshop gedegen werk te maken van een website vindbaar maken.

De basis is een zoekwoorden analyse. Op basis daarvan kan de website qua structuur en content opgezet worden. Vervolgens kan men de website laten bouwen in WordPress, met een goede en stabiele hosting. Dit is namelijk een CMS dat aan alle eisen voldoet, en dus ook optimaal rekening houden met gevonden worden op Google. De belangrijke technische elementen laadsnelheid en mobiel vriendelijkheid zijn dan ook geregeld.

Na oplevering is het dan zaak, te zorgen dat er werk gemaakt wordt van link building, het verkrijgen van goede externe verwijzende links, en het frequent actualiseren van de inhoud. Dat kan bijvoorbeeld door het plaatsen van nieuws etc. Een website vindbaar maken komt dus niet uit de lucht vallen voor zover dat nog niet duidelijk was. Wilt u de vindbaarheid Google testen van uw website? Vraag dan hieronder de gratis vindbaarheid scan aan. Dan krijgt u binnen een week een rapport met praktisch advies, zodat u weet wat er nog moet gebeuren om gevonden worden op Google een stap dichterbij te brengen!

 

 

 

Aanvraag gratis vindbaarheid scan