• Home
  • Website vindbaar maken

Website vindbaar maken

Een website vindbaar maken is een vak apart. Veel bedrijven laten een website bouwen, om na oplevering er achter te komen dat gevonden worden op Google echter tegenvalt. Simpelweg, omdat de bouwer hier geen of weinig rekening mee houdt. Dat is op zich ook logisch, omdat zij vooral op de techniek en vormgeving gericht zijn. Er is echter nog geen man overboord, want wij kunnen u helpen met het vindbaar maken van een website. Zowel voor wat betreft de onbetaalde en betaalde vindbaarheid, Google Ads. Zeker als uw site in WordPress is gebouwd.

U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen door het formulier hiernaast in te vullen of te bellen naar 024-7440090. Mailen kan ook: contact@word-vindbaar.nl

Wilt u eerst de vindbaarheid Google testen van uw website? Dat kan ook. Vraag dan hiernaast de gratis vindbaarheid scan aan. Dan krijgt u binnen een week een rapport met praktisch advies, zodat u weet wat er nog moet gebeuren om gevonden worden op Google een stap dichterbij te brengen.

Stappenplan website vindbaar maken

Het beste is, voor de bouw van de website of webshop gedegen werk te maken van een website vindbaar maken. Als dit niet is gebeurt kan dit nog altijd zoals al aangegeven.

De basis is een zoekwoorden analyse. Op basis daarvan kan de website qua structuur en content opgezet worden. Vervolgens kan men de website laten bouwen in WordPress, met een goede en stabiele hosting. Dit is namelijk een CMS dat aan alle eisen voldoet, en dus ook optimaal rekening houden met gevonden worden op Google. De belangrijke technische elementen laadsnelheid en mobiel vriendelijkheid zijn dan ook geregeld.

Na oplevering is het dan zaak, te zorgen dat er werk gemaakt wordt van link building, het verkrijgen van goede externe verwijzende links, en het frequent actualiseren van de inhoud. Dat kan bijvoorbeeld door het plaatsen van nieuws etc. Een website vindbaar maken komt dus niet uit de lucht vallen voor zover dat nog niet duidelijk was.

je website vindbaar maken