Partners

Word-vindbaar werkt samen met een aantal andere bedrijven die aanverwante diensten levert in de regio zuidoost Nederland. Dit zijn bedrijven die eveneens professioneel, pragmatisch en persoonlijk zijn. Samen vormen we een hecht netwerk van complementaire diensten. Om zo klanten optimaal te kunnen helpen. Samen sterk dus!

Dat zijn:

Tarsus

Tarsus is een marketingcommunicatie specialist gevestigd te Grave. Het bedrijf heeft vooral klanten in de industriële sector in de wijde regio, evenals in de zakelijke dienstverlening. Voor wat betreft SEO/SEA werkt Word-vindbaar samen met dit gedreven bedrijf. Zie voor meer info tarsus.nl

Ianusweb

Ianusweb uit Nijmegen een web bouwer die al jaren actief is. De man achter dit bedrijf is Eric Coenders. Met al zijn ervaring, kennis en kunde is het een partner waar we veel mee samen werken. Eric is tevens pragmatisch en proactief, wat ook erg prettig is. Ianusweb bouwt WordPress websites en webshops vooral voor kleinere bedrijven en ZZPers.

Label 20

Label 20 bouwt eveneens WordPress websites. Dit bedrijf van Arne Mulder uit Veghel heeft als specialisme dat het kan programmeren in WordPress.  Dit is van belang indien er maatwerk gewenst is. Zie label20.nl voor meer info.

Virtual Tours

Een ander bedrijf uit het Land van Cuijk waar we mee samen werken is Virtual Tours uit Boxmeer. Dit bedrijf is gespecialiseerd in online fotografie. Ook voor zogenaamde Street View opnames voor een Google Bedrijvenpagina is dit bedrijf hèt adres in de wijde regio. Zie virtualtours.nl voor meer info. Eigenaar Pierre Gielen vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Yep-Design

Indien een klant een Joomla website of webshop heeft wordt er indien mogelijk en gewenst samen gewerkt met Yep-Design uit Den Bosch. Eigenaresse Anne-Lise Ekers is vakkundig, pragmatisch en betrokken. Eigenschappen die een professionele webbouwer hoort te hebben. Ze reageert tevens snel op vragen en verzoeken van klanten, net als Ianusweb en Label 20. Een eigenschap die veel web bouwers helaas niet hebben. Vandaar dat we graag met haar samen werken als het om Joomla sites gaat. Zie yepdesign.nl voor meer info.

MCS Support

MCS Support is een marketingcommunicatie en PR bureau te Veldhoven. Ze helpen vooral bedrijven in de regio Eindhoven uit diverse branches op deze gebieden te scoren. Zie mcssupport.nl voor meer info.