• Home
 • Vindbaarheid website testen: gratis en vrijblijvend!

Vindbaarheid website testen: gratis en vrijblijvend!

goede_recensies_vindbaarheid_verbeterenVindbaarheid website testen? Goed idee!  Voor een gedegen en grondige SEO analyse nemen we de tijd. Deze vindbaarheid test doen we gratis en vrijblijvend voor u als u MKB ondernemer of ZZPer. We nemen uw site helemaal onder de loep voor wat betreft alle belangrijke elementen die de vindbaarheid bepalen.

Dit testrapport bevat een duidelijke, praktische samenvatting van de voornaamste verbeterpunten en adviezen.  En als u dat wenst lichten we deze ook nog gratis toe. Vul onderstaande formulier in om de vindbaarheid test nu direct aan te vragen. U ontvangt de scan zo snel mogelijk.

  Uw naam

  Uw email

  Naam website

   

   

   

  Vindbaarheid website testen in Google

  Als MKBer krijgt u praktische en heldere verbetertips om uw site beter vindbaar te maken.

   

  Vindbaarheid website testen: de drie pijlers

  Een optimale vindbaarheid van een website bestaat dus uit drie pijlers, die dan ook in vindbaarheid website testen centraal staan:

  • Inhoud
  • Techniek
  •  Link building

  Iedere pijler is een discipline op zich. Inhoud en link building is vooral het domein van copy writers en link building specialisten. Word-vindbaar ontfermt zich over deze twee pijlers. Het bepalen van de inhoud start met een gedegen zoekwoorden analyse.  Met link building kunnen we u ook helpen. We kunnen u allereerst tips geven hoe u hier zelf werk van kunt maken, en waar u op moet letten. Tevens kunnen we hier ook in helpen. Grote voordeel is, dat goede link building niet alleen goed is voor een een hogere vindbaarheid van uw website, maar ook direct voor meer meer goed bezoek. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten.

  De techniek is, zoals de naam al aangeeft, vooral het domein van de techneuten. Zaken die hier vooral centraal staan zijn laadsnelheid, mobielvriendelijkheid etc. Voor dit onderdeel werken we samen met Thomas Vink webbouw. Zoekmachineoptimalisatie is daarmee een multidisciplinaire aangelegenheid, die daarmee de inbreng van verschillende specialisten vereist.

  Meer weten over vindbaarheid website testen Google

  Op de pagina website vindbaar maken vindt u nog meer interessante, relevante info over dit onderwerp. Maar maak eerst werk van het testen!