• Home
  • Website maken in Word

Website maken in Word

Website maken in Word? Soms krijgen we de vraag, of een website maken in deze populaire tekstverwerker een optie is. Het antwoord daarop is nee. Wel gebruiken we dit programma zelf voor het maken van de inhoud van websites. In een vast sjabloon doen we het tekst schrijven voor een website.

Grote voordeel van Word is dat de integrale tekst voor een website in een document geschreven kan worden. Of delen uiteraard. Verder is het natuurlijk een zeer gebruiksvriendelijk en populair programma. Word is daarmee vooral een gewaardeerd hulpprogramma om goede website teksten schrijven mogelijk te maken.

Nadat dat gedaan is kopiëren en plakken we de teksten in het gebruikte content management system (CMS). Daar kan de definitieve tekst nog veranderen. Zeker als het CMS WordPress is. Daar wordt de tekst vaak nog aangepast op basis van adviezen die de SEO plugin van Yoast geeft.

Zelf bouwen we daarom alleen WordPress websites. Dit CMS heeft namelijk zeer goede kaarten om een optimaal vindbare website te bouwen. Vanuit die optiek klopt het deels weer wel dat een website maken met Word 😉

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons: 024-7440090 of mail ons op contact@word-vindbaar.nl. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Binnen een werkdag nemen we dan contact op met u.