• Home
  • WordPress website vindbaar maken in Google

WordPress website vindbaar maken in Google

WordPress website vindbaar maken in Google? Daar kunnen we u als ondernemer uitstekend mee helpen! Word-vindbaar is namelijk WordPress expert. Naast het bouwen van WordPress websites renoveren we ze ook. Als het design of de vindbaarheid te wensen overlaat.  Gelukkig is WordPress een uitstekend CMS om goed vindbaar te worden. Zo kunt u zelf al SEO plug-ins installeren, zoals SEO Yoast. Dan weet u zeker dat de pagina’s (kunnen) voldoen aan de SEO spelregels. Dat kunt u dus prima zelf. Die tip krijgt u zo al van ons.

Onze toegevoegde waarde zit namelijk vooral in het achterhalen welke zoektermen het meest interessant zijn voor uw bedrijf. Via een gedegen zoekwoorden analyse geven we u daar het antwoord op. En in het verlengde daarvan doen we dan website teksten schrijven.  Zodat het aantal vertoningen zal toenemen en u meer relevant bezoek krijgt op uw website. En dat doen we tot volle tevredenheid van onze klanten. Zie SEO referenties.

Wilt u dus uw WordPress website vindbaar maken in Google? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons: 024-7440090 of mail ons op contact@word-vindbaar.nl. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Binnen een werkdag nemen we dan contact op met u.

    Uw naam (optioneel)

    Uw email

    Naam website