Kosten Adwords

Als online marketing bureau krijgen we vaak vragen over de kosten Adwords. Welnu, voor wat betreft de kosten Adwords kunnen we u vertellen dat u dat zelf in de hand hebt omdat het budget zelf te bepalen en direct te veranderen is. En misschien nog wel belangrijker: Adwords rendeert. Het opzetten en beheren van Adwords campagnes hoeft de kop ook niet te kosten bij ons, zodat we ook voor kleinere ondernemers en ZZPers interessant zijn. Dit kunnen wij al doen vanaf € 149 ex BTW namelijk. Wij werken niet met dure pakketten of abonnementen, en zien het opzetten van een Adwords campagne als een project. Bij ons zit u dus niet vast, en zijn voordelig!

We zijn er van overtuigd dat adverteren in Google (daarom) ook voor u interessant kan zijn. Of u nu nationaal of regionaal actief bent. Zie voordelen Adwords en referenties voor nog meer argumenten.

Wilt u weten of Google Adwords renderend is voor u? Vraag dan de gratis Adwords rendement prognose aan. Of bel ons op 024-7440090 of mail ons op contact@word-vindbaar.nl als u vragen heeft. Ook kunt u onderstaande formulier invullen.

    Uw naam (optioneel)

    Uw email

    Naam website