• Home
  • Lokaal online adverteren Google

Lokaal online adverteren Google

Lokaal online adverteren Google? Dat is een uitstekend voornemen! Lokaal adverteren in Google Ads (voorheen Adwords) is namelijk vooral interessant om de volgende redenen:

Het rendeert. Om maar meteen in huis te vallen: lokaal online adverteren in Google rendeert in de meeste gevallen. Mits u het opzetten en het beheer overlaat aan een Google Ads specialist en u een propositie heeft die onderscheidend genoeg is. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw Adwords budget zal renderen. Samen met u bepalen we de doelstellingen en zorgen we ervoor dat u gaat scoren met Google Ads! Wilt u weten of Google Ads renderend kan zijn voor uw bedrijf? Vraag dan de gratis Adwords rendement prognose aan. Deze calculator hebben we zelf gebouwd om hier inzicht in te geven.

Lokaal vindbaar en zichtbaar worden op sterk concurrerende zoektermen. Op veel belangrijke zoekwoorden hebben de grote jongens qua onbetaalde vindbaarheid landelijk het monopolie. Denk aan zoekopdrachten als CV ketel installeren of APK keuring. Met Google Ads kunt u lokaal wèl zichtbaar en daarmee vindbaar worden. Dit is namelijk per plaats in te stellen of voor een bepaalde radius. Bijvoorbeeld 25 km om Wijchen, of in de gemeentes Oss, Cuijk en Boxmeer. Tevens kunnen plaatsen of gebieden uitgesloten worden. Ook voor regionaal online adverteren is Ads daarmee uitstekend geschikt. Regionaal of lokaal kunt u zeker de degens kruizen met de grote jongens!

Lokaal online adverteren wordt belangrijker. Google wordt meer en meer een advertentiemachine, zeker op sterk concurrerende zoektermen. De onbetaalde zoekresultaten zijn minder zichtbaar dan voorheen op die zoekwoorden. Lees meer daarover op Google Adwords wijziging advertentiebeleid. Adverteren in Ads is vaak een verplicht nummertje voor een optimaal bereik onder de doelgroepen.

Lokaal online adverteren in Google betekent dat u fors meer bezoekers kunt krijgen. In veel gevallen is het zelfs de voornaamste bron van online bezoekers zo is onze ervaring. Uw website kan daarmee dus een flinke impuls geven aan de opbrengsten.

Word-vindbaar is gevestigd in Overasselt, onder de rook van Nijmegen. Daarmee kunnen we u zeker met het opzetten van Adwords en het beheer helpen als u ondernemer bent in het Rijk van Nijmegen en Maas & Waal, Land van Cuijk en overig Oost-Brabant en Noord-Limburg. Of u nu psychotherapeut of cateraar bent die het van een lokale/regionale klantenkring moet hebben. Zie online marketing referenties voor hetgeen we qua online marketing al betekend hebben voor bedrijven in de wijde regio.

Meer weten of advies nodig? Contacteer ons vrijblijvend!

bel ons op 024-7440090 of mail ons op contact@word-vindbaar.nl als u vragen heeft. Ook kunt u onderstaande formulier invullen.