Tegoedbon starten webshop

Ondernemers in de gemeente Nijmegen kunnen nu in aanmerking komen voor ook een tegoedbon om een webshop te beginnen. Dit geldt tevens voor ondernemers in Mook & Middelaar en Beuningen. Of deze tegoedbon ook geldt voor andere gemeentes in de regio, zoals Heumen, Berg & Dal en Wijchen is nog niet bekend.

Dit is een van de maatregelen om hard getroffen ondernemers in o.a. de horeca en detailhandel te helpen.  Veel stenen winkels zitten immers dicht en met een digitaal filiaal bestaat er toch de mogelijkheid omzet te genereren.

De waarde van de tegoedbonnen verschilt per gemeente. De gemeente Nijmegen stelt maximaal € 2500 euro  beschikbaar. De gemeente Beuningen € 1000 euro en Mook en Middelaar € 750. De tegoedbonnen moeten de helft van de kosten van de bouw van een webshop dekken, zo is het idee. De tegoedbon is aan te vragen via rvnhub.nl/vouchers.
 
Let er wel op dat deze actie geldt tot de subsidiepot op is, dus maak hier snel werk van.
 
 
Nu is het dan ook meer dan ooit de tijd, een webshop te beginnen als u ondernemer bent in een van deze gemeentes. Online winkelen zal namelijk alleen maar belangrijker worden en aan aandeel winnen. Bovendien kan uw normale winkel er ook van profiteren. Een webshop is namelijk ook een digitale showroom. Door een webwinkel te starten kunt u dus meer omzet genereren, direct en indirect. Bovendien is het ook een stuk risicospreiding. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Het is kortom een goede investering.

 

Kosten webshop bouw

Onze partner Ianusweb te Nijmegen kan voor u een compleet ingerichte webshop bouwen binnen 2 maanden als het moet. Die bovendien optimaal is ingericht voor een zo hoog mogelijke verkoop en goed vindbaar van meet af aan. En voor de kosten hoeft u het niet te laten met de subsidies die geboden worden. De meeste webshops bouwen zij namelijk tussen de € 1500 en 3000 exclusief BTW, afhankelijk van de complexiteit en uw wensen. Ook bouwen zij niet te vergeten webshops waar u daadwerkelijk zelf de eigenaar van bent. U bent dus niet met hen getrouwd als leverancier. Interesse? Neem dan contact op met hen.

 

Interesse?

Eric Coenders, de eigenaar van Ianusweb is te bereiken via ave@ianusweb.com of op 06 17 144 968 (ook app).

Contactformulier webshop starten met korting