• Home
  • Website Laten Bouwen

Website Laten Bouwen

Wilt u een website laten bouwen ? Dan bent u hier aan het juiste adres! We hebben namelijk jaren ervaring met het bouwen van websites en webshops. Vooral voor ondernemers in de regio Nijmegen, Wijchen, Oss, Cuijk, Uden en Boxmeer.  Aangezien we zelf in de regio gevestigd zijn, namelijk in Overasselt. En we hechten aan goed contact met onze klanten voor een optimaal resultaat.

We maken websites in WordPress. Hiervoor werken we samen met web bouwer Ianusweb uit Nijmegen. Zij verzorgen de techniek en vormgeving, wij de inhoud en de online marketing. Zodoende kunnen we u een mooie, veilige, gebruiksvriendelijke en ook goed vindbare website voor u realiseren. Zodat u ook echt iets heeft aan uw site en het geen lege winkel wordt. Dat is onze filosofie.

Zie onze referenties voor een impressie. Websites bouwen we al vanaf € 750 ex BTW, afhankelijk van uw wensen. Meer weten? Neem vrijblijvend met ons contact op. We zijn te bereiken op 024-7440090 of via contact@word-vindbaar.nl Ook kunt u onderstaand formulier invullen.